Bloemen zijn in deze tijd duurder dan voorgaande jaren.De prijzen op de bloemenveiling liggen ca 20% hoger. Het heeft te maken met veel vraag naar bloemen het duurdere transport én de torenhoge gas en stroom prijzen.

De bloemist moet de prijs aanpassen maar kan niet alles doorberekenen

De bloemist kan de prijs zelf bepalen maar zal niet alles doorbereken aan de klant, nu de prijs in de lucht gaat is het ook voor de telers goed nieuws veel telers wilde geen bloemen en planten meer kweken door de hoge energiekosten . maar door de hogere prijzen is het voor de telers weer interessant om alsnog bloemen te telen.

De vraag naar bloemen is groot.

De vraag naar bloemen is nog steeds heel groot. Dat is ook een van de voornaamste oorzaak van de hogere prijzen. De hogere prijzen helemaal aan de klant doorberekenen, durven de bloemisten niet aan. Ze worden dan veel te duur voor een meerderheid. De prijs van bloemen moet wel nog acceptabel zijn.

            Logo 

            9.8
/10

OMSCHRIJVING
 
 
 
 

 

Naar website
            Logo 

             8.1
/10

OMSCHRIJVING
 
 
 
 

 

Naar website
         Logo

 
          9.6
/10

OMSCHRIJVING


 
 

 
Naar website

Geef een reactie