9.8
/10
         (Webwinkel keur)

Meer info Ga naar website

OVER ROSUZ

Wilt u iemand zich heel speciaal laten voelen? Rosuz biedt unieke, luxueuze en op maat gemaakte cadeaus voor onvergetelijke momenten met uw geliefden.

Wat bieden we?

Rosuz biedt hiervoor een ruim en divers assortiment aan producten, zoals Flowerboxen met longlife rozen, geschenksets, luxe verpakkingen en andere cadeaus als rozenboeketten, rozenberen, rozenharten, folieballonnen, champagne, rozenblaadjes enzovoorts.

Eigen ontwerp

Om iemand zich speciaal te laten voelen, zijn bijzondere cadeaus nodig. We wilden producten die net iets luxer en net iets specialer zijn. Daarom hebben we besloten deze zelf te gaan ontwerpen. Voor onze verpakkingen doen wij alles zelf: van de eerste tekening tot de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Voor de inhoud van onze cadeaus hebben wij een nauwe samenwerking met onze leveranciers en controleren wij continu de kwaliteit van de producten.

Kwaliteit en diversiteit

Bij het ontwerpen en vervaardigen van onze producten ligt de nadruk op kwaliteit en houdbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten lang kunnen genieten van onze producten. Daarnaast hebben wij gezocht naar diversiteit. Zo kunt u zelf uw cadeau op maat samenstellen of kiezen uit diverse pakketten die wij al voor u hebben samengesteld op thema.

Maak het cadeau nog persoonlijker

Aan alle producten kan een kaartje of een brief in een envelop worden toegevoegd. Op deze manier kunt u door middel van een persoonlijke boodschap het cadeau nog bijzonderder maken.

Persoonlijke bezorging

Wij willen onze klanten graag van dienst zijn, ook als het een keer niet standaard geleverd kan worden. Als u een keer met spoed een speciaal cadeau nodig heeft, neem dan vooral contact op en dan gaan we onze best doen om u zo snel mogelijk van een uniek cadeau te voorzien door persoonlijke bezorging. Ook voor grote bestellingen leveren wij persoonlijk aan u.

ROSUZ DE SPECIALIST IN LUXE FLOWERBOXEN MET LONGLIFE ROZEN

Wilt u uw geliefde heel speciaal laten voelen voor een onvergetelijk moment? Rosuz heeft een ruim assortiment aan luxe cadeaus en romantische cadeaus waaronder Luxe Flowerboxen met longlife rozen. De longlife rozen van Rosuz zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit échte rozen gemaakt die langer dan een jaar mooi blijven zonder verzorging. Lees meer over duurzame rozen!

Naast de Flowerboxen met longlife rozen biedt Rosuz ook andere luxe cadeaus, zoals Chocolade Boxen, Longlife Rozenhartjes, Longlife Enkele Rozen, Giftboxes, Mannencadeaus en meer. Ook voor bijzondere momenten biedt Rosuz luxe cadeaus. Bekijk hier alle Valentijnscadeaus, Moederdagcadeaus, Vaderdag cadeaus, Verjaardagscadeaus, Huwelijkscadeaus en Geboortecadeaus. 

Luxe verrassing aan huis
Uw geliefde op een romantische manier verrassen met een luxe cadeau aan huis? Rosuz verrast uw geliefde onverwachts aan huis met Rosuz Verrast! Kies het gewenste Rosuz cadeau en geef aan waar, op welke dag en tijdstip deze romantische verrassing moet plaatsvinden.

 

 

 

Meer info Ga naar website


BEZORGING OOK OP ZONDAG

Ook bezorging op zondag
Ruime keuze
Bezorging € 7.95 NL
7 Dagen Vers garantie

Naar website

AL MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Ook levering op zondag

25 jaar ervaring
Op rekening mogelijk
Mooie Boeketten

 

Naar website

DIRECT VERS VANAF KWEKER
 
Mooiste rozen
Kies je eigen aantal
Gratis verzending vanaf € 50
Snelle bezorging

 

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%